De link tussen de Russische Revolutie en nu, uitgelegd in een vlog

Afgelopen weekend bezocht ik de tentoonstelling “1917 Romanovs & Revolutie” in de Hermitage in Amsterdam. Een tentoonstelling ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de Russische revolutie. In mijn blog kun je lezen over de link die ik leg tussen de revolutie en anno nu. In onderstaande vlog kun je ook naar mijn verhaal luisteren.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Een reactie plaatsen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten