Een kort verslag over mijn eerste training

Afgelopen 16 mei gaf ik een eerste training waarbij ik professionals en sleutelfiguren in de gemeentelijke wereld kennis heb laten maken met mijn Driehoeksmodel. Uitgangspunt voor de training is om te kijken naar de effectiviteit van ons als gemeentelijke organisatie; hoe zetten we goede voornemens als beleid, plannen, uitgangspunten, etc. om naar tastbaar resultaat.

Voor de effectiviteit is het van belang dat de drie factoren in de de Driehoek balans zijn. Dit hangt samen met de 80/20 paradox.

Na afloop van de training vertelden een aantal van de deelnemers wat zij van de training vinden en gaan meenemen in hun werk.

"Ik vind het heel knap van Vincent dat hij de vragen uit de groep direct kon toepassen in zijn model . Hij liet zien dat het niet zomaar een kunstje is, maar kon het ogenblikkelijk een plek geven en dat laat daarmee dus zien dat het model werkt." - Krista Nieborg

"Wat ik anders ga doen na deze training, is dat ik een aantal van de besproken stappen mee ga nemen in mijn gesprekken als het gaat over de inhoud. En dan gaat het erom dat ik de mensen de ruimte geef om zich uit te spreken over hun beeld en wat zij willen en dat concreter maken. Dankzij het Driehoeksmodel spreek je over de inhoud (Het), en neem je impliciet het Ik en Wij mee." - Harm Avenarius

"De vragen die Vincent stelde triggerde mij en gaf precies aan waar ik tegenaan loop in mijn werk." - Krista Nieborg

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar deze training? In september organiseer ik er weer een. Datum is nog niet bekend, maar aanmelden kan wel, want er zijn maar 8 plekken.

Meld je hier aan voor de training

Het is ook mogelijk om deze training bij jouw organisatie op maat te organiseren. Neem in dat geval even contact met me op en stuur me een email.

1 gedachte over “Een kort verslag over mijn eerste training

  1. Complimenten maatje! Dat doe je knap en rustig en met volle overgave. Je staat achter je verhaal omdat het jouw vehaal is.
    Maar nu even wat anders: als ik met mijn apple tablet in LinkedIn de video open doet ie t niet. Maar hij doettut wel als ik m op jouw website in safari open.
    Misschien moet je ff nagaan of dat bij andere geinteresseerden ook het geval is.
    Liefs, van ik.

Een reactie plaatsen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten