Wat anderen vonden van de training

Onlangs gaf ik een training aan een groep professionals waarin ik de 7 stappen heb doorgenomen die horen bij het Driehoeksmodel wat ik hanteer als mijn projectaanpak.
Nieuwsgierig naar deze training in relatie tot jouw organisatie? Neem dan contact met me op en dan bespreken we wat en in welke vorm deze training voor jouw organisatie kan betekenen.

Een reactie plaatsen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten